Over ons

Bij Lykan Garagedeuren streven we naar perfectie in elk aspect van ons werk. Onze passie voor kwaliteit en service  waarborgt dat elke garagedeur niet alleen een product maar een belofte van duurzaamheid en zekerheid is.

Over ons

Onze geschiedenis

Lykan Garagedeuren heeft zijn wortels diep in de traditie van kwaliteit en innovatie. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd merk in garagedeuren, bekend om onze toewijding aan vakmanschap en de beste materialen. Door de jaren heen hebben we ons assortiment zorgvuldig uitgebreid en geoptimaliseerd, steeds met het oog op de veranderende behoeften en wensen van onze klanten.

Een mijlpaal in onze geschiedenis was de samenwerking met Novoferm, een toonaangevende leverancier van garagedeursystemen. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld om ons aanbod te verrijken met nog meer geavanceerde, veilige en stijlvolle opties voor onze klanten. Novoferm deelt onze passie voor kwaliteit en innovatie, waardoor we samen een ongeëvenaarde waarde kunnen bieden.

Door onze krachten te bundelen met partners zoals Novoferm, blijven we de norm verleggen en zetten we ons in voor de toekomst van veilige, duurzame en esthetisch verantwoorde garagedeur-oplossingen. Onze geschiedenis is niet alleen een verhaal van groei, maar ook van blijvende verbintenissen en de belofte om uitzonderlijke waarde te leveren aan elk huis dat we aandoen.

Ons doel:

De beste kwaliteit & service bieden aan onze klanten

Visie & Missie

Ontdek waar wij voor staan

Missie

Onze missie bij Lykan Garagedeuren is om elk huis te voorzien van een garagedeur die niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook bijdraagt aan de uitstraling en waarde van het huis. Wij zetten ons in voor het leveren van persoonlijke service en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Met vakmanschap, innovatie en een nauwe samenwerking met toonaangevende partners zoals Novoferm, streven we ernaar de beste kwaliteit garagedeuren en installatieservice te bieden.

Visie

Onze visie is om de voorkeursleverancier van garagedeuren in de regio te zijn, bekend om onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. We streven ernaar om een leider te zijn in duurzame en esthetische garagedeuroplossingen, en om een standaard te zetten voor innovatie binnen de industrie. We zien een toekomst waarin elke garagedeur van Lykan een statement is van veiligheid, stijl en technologische vooruitgang.

Uw voordelen

Waarom kiezen voor Lykan Garagedeuren?

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zet ons apart van de rest. Wij begrijpen dat een garagedeur meer is dan alleen een toegangspunt; het is een stuk van uw thuis.

Uitgebreide garantie

We hebben zo veel vertrouwen in onze producten en installaties dat we een garantie van 10 jaar bieden op al onze garagedeuren.

Deskundige Installatie

Ons team van gecertificeerde technici zorgt voor een naadloze installatie met precisie en aandacht voor detail.

Persoonlijke Service

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke touch-up, wij bieden een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

Maak Kennis met Topkwaliteit Garagedeuren

Transformeer uw huis met een garagedeur die staat voor stijl en veiligheid. Neem contact op met Lykan Garagedeuren voor een offerte op maat en deskundig advies.

Op zoek naar Lykan zonweringen? Bezoek dan onze andere website!