Sectionaaldeuren

Bij Lykan Garagedeuren bieden we een uitgebreid assortiment van sectionaaldeuren aan, ontworpen om perfectie te leveren in zowel functionaliteit als esthetiek. Onze deuren bieden een ideale oplossing voor het verfraaien en beveiligen van uw garage, zonder afbreuk te doen aan de stijl van uw huis.

GARAGEDEUREN

5 redenen om te kizen voor een sectionaaldeur van Lykan Garagedeuren

Bij het kiezen van een nieuwe garagedeur zijn er tal van opties, maar een sectionaaldeur van Lykan Garagedeuren onderscheidt zich duidelijk. Deze deuren bieden niet alleen een combinatie van stijl en functionaliteit, maar zijn ook een slimme investering voor elk huis. Hier zijn vijf overtuigende redenen waarom een sectionaaldeur van Lykan Garagedeuren de ideale keuze is voor uw woning.

Ruimtebesparend Ontwerp

Onze sectionaaldeuren openen verticaal naar boven, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte binnen en buiten uw garage.

Veiligheid en Comfort

De deuren zijn uitgerust met moderne veiligheidssystemen die een ongeëvenaarde beveiliging bieden. Bovendien zorgen de eenvoudige bediening en onderhoudsvriendelijkheid voor optimaal comfort.

Thermische Isolatie

Dankzij de uitstekende isolatie-eigenschappen van onze deuren, draagt u bij aan de energie-efficiëntie van uw huis, wat resulteert in een lagere energierekening

Duurzame Materialen

Wij gebruiken enkel materialen van de hoogste kwaliteit, die zorgen voor een lange levensduur van uw deur en die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden

Esthetische Diversiteit

Onze sectionaaldeuren zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan designs, kleuren en afwerkingen, zodat u de perfecte look kunt kiezen die past bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw huis

Waaruit bestaat een sectionaaldeur?

Een sectionaaldeur van Lykan Garagedeuren is meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan uw huis. Deze deuren zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit materialen en technologieën, waarbij elk onderdeel een specifiek doel dient om de functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid te maximaliseren. Hier zijn de essentiële componenten die onze sectionaaldeuren uniek maken:

  1. Dubbelwandige Isolatie: De stalen secties van onze deuren worden vervaardigd volgens het dubbelwandige sandwichprincipe en zijn gevuld met een elastische, FCKW-vrije en milieuvriendelijke PUR-hardschuimkern. Dit zorgt niet alleen voor een hoge oppervlaktestabiliteit en een stille deurloop, maar biedt ook uitstekende geluids- en warmte-isolatie.
  2. Vorstvrije Bodemafdichting: Het speciaal ontworpen rubberprofiel aan de onderkant van de deur zorgt voor optimale bescherming tegen water en vuil. Het helpt ook om kleine oneffenheden te dichten en verkleint de kans op beschadigingen van de deur.
  3. Rubberafdichting Kozijn: De brede rubberafdichtingen aan de zijkozijnen en tussen de verschillende secties van de deur verbeteren de warmtedemping aanzienlijk. Deze afdichtingen zijn cruciaal voor het behoud van de energie-efficiëntie van uw huis.
  4. Gegalvaniseerde Kozijnvoet: Onze Novoferm sectionaaldeuren zijn uitgerust met een kozijnvoet van gegalvaniseerd staal, die bestand is tegen weersinvloeden. Dit essentiële onderdeel beschermt de deur tegen vocht en voorkomt roestvorming op het kozijn, zelfs na jaren van gebruik.

Elk onderdeel van onze sectionaaldeuren is zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om te zorgen voor een langdurige werking en uitstraling. Bij Lykan Garagedeuren staat kwaliteit voorop, zodat u jarenlang kunt genieten van een betrouwbare, veilige en mooie garagedeur.

GARAGEDEUREN

Opties voor sectionaaldeuren

Extra's

LED_lichtlijst

Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Ramen

Ramen zijn vooral prettig als je de garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. Je kunt kiezen uit volledig beglaasde secties of verschillende venstervarianten.

Loopdeuren & zijdeuren

Je hebt geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten? Met een zij- of loopdeur loop je snel de garage in en uit.

Politie keurmerk veilig wonen

Versterk uw sectionaaldeur van Lykan Garagedeuren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2, om de inbraakveiligheid van uw woning aanzienlijk te verbeteren. Dit keurmerk is in overeenstemming met het nieuwe Bouwbesluit, dat vereist dat alle kozijnen in nieuwe woningen en aanbouwen met een verleende bouwvergunning aan deze standaard voldoen. Voor gerenoveerde woningen wordt het Politiekeurmerk Veilig Wonen sterk aanbevolen, vooral wanneer de garage direct aan uw huis grenst. Kies voor extra veiligheid met Lykan Garagedeuren.

Nog vragen?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte en advies op maat, en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl.

Op zoek naar Lykan zonweringen? Bezoek dan onze andere website!