Producten

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren geven maximale ruimtebesparing en een hoge isolatiewaarde.

Openslaande garagedeuren

Optimaal comfort door een brede doorgang met onze openslaande garagedeuren.

Kanteldeuren

De klassieke garage kanteldeur.

Aandrijvingen

Diverse aandrijvingssystemen om de garagedeur op afstand te bedienen.

Aluport

Geïsoleerde puien voor de garage

Lykan garagedeuren

Ontdek de Perfecte Garagedeur

Het vinden van de perfecte garagedeur lijkt eenvoudig met zoveel afbeeldingen online. Echter, het gaat niet alleen om het uiterlijk; functionaliteit is cruciaal. Bij Lykan Garagedeuren bieden we een breed scala aan opties: van de klassieke enkelwandige kanteldeur tot geïsoleerde modellen, praktische sectionaaldeuren, en stijlvolle openslaande deuren, met of zonder afstandsbediening. Vraagt u zich af welke garagedeur het beste bij uw huis past? Bezoek onze showroom in Elst. Wij zijn actief in de regio Elst, Bemmel, Huissen, en verder, en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kwaliteit Een garagedeur moet sterk zijn, bestand tegen alle weersomstandigheden en altijd betrouwbaar functioneren. Daarom zijn al onze garagedeuren, in samenwerking met Novoferm, vervaardigd uit de beste materialen. Zo garanderen wij dat u jarenlang plezier heeft van uw deur.

Veiligheid Houd inbrekers buiten met onze garagedeuren, ontworpen met inbraakwerendheid in gedachten. Voor extra beveiliging bieden we aanvullende opties zoals het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Veiligheid staat voorop; onze deuren zijn uitgerust met diverse voorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Keuzemogelijkheden Of u nu een klassieke, moderne of eigentijdse stijl zoekt, wij hebben garagedeuren in diverse stijlen en kleuren. Stem de kleur van uw garagedeur af op die van uw kozijnen, met vrijwel elke RAL-kleur beschikbaar. En voor extra gemak zijn onze garagedeuren ook leverbaar met loopdeur, ideaal als u vaak de garage gebruikt, bijvoorbeeld voor uw fiets. Kiest u voor elektrische bediening, dan profiteert u van een fluisterstille aandrijving en het gemak van afstandsbediening.

Waar wij voor staan

Waarom kiezen voor Lykan garagedeuren?

Vrijblijvend advies

Gratis inmeten

Montage door ervaren monteurs

Op zoek naar Lykan zonweringen? Bezoek dan onze andere website!