Openslaande garagedeuren

Bij Lykan Garagedeuren begrijpen we dat de behoefte aan functionaliteit en esthetiek hand in hand gaat. Daarom bieden we met trots onze openslaande garagedeuren aan, die naadloos comfort en stijl combineren. Deze deuren zijn niet alleen een praktische oplossing voor toegang tot uw garage, maar verhogen ook de uitstraling van uw woning

GARAGEDEUREN

Waarom Kiezen voor Openslaande Garagedeuren van Lykan?

Wanneer u kiest voor een garagedeur van Lykan, zijn er talloze voordelen die uw keuze rechtvaardigen. Onze openslaande garagedeuren zijn niet alleen een toonbeeld van design en functionaliteit, maar bieden ook een scala aan praktische en esthetische voordelen. Hier zijn de vijf belangrijkste redenen waarom een openslaande garagedeur van Lykan Garagedeuren de perfecte toevoeging is aan uw woning. Ontdek hoe deze deuren uw dagelijks leven comfortabeler, veiliger en stijlvoller kunnen maken.

Gemakkelijke Toegang

Openslaande garagedeuren zijn ideaal voor fietsers, voetgangers en voor gemakkelijke toegang tot opslag. Ze bieden het gemak van een normale deuropening zonder dat de hele garagedeur geopend hoeft te worden.

Optimale Isolatie

Deze deuren zijn voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen, waardoor ze perfect zijn voor garages die ook als werkruimte of hobbyruimte worden gebruikt.

Veiligheid en Duurzaamheid

Gemaakt met robuuste materialen en uitgerust met veiligheidssloten, garanderen onze openslaande garagedeuren een hoge mate van beveiliging en zijn ze gebouwd om lang mee te gaan.

Esthetisch Aantrekkelijk

Onze openslaande garagedeuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en afwerkingen, waardoor ze naadloos aansluiten bij de architectuur van uw huis.

Onderhoudsvriendelijk

Deze deuren zijn ontworpen om onderhoudsarm te zijn, waardoor u meer tijd overhoudt om van uw huis te genieten.

Waaruit bestaat een openslaande garagedeuren? (Duoport).

Openslaande garagedeuren van Lykan Garagedeuren zijn een meesterwerk van design en functionaliteit. Elk onderdeel is zorgvuldig gekozen en ontworpen om niet alleen esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook om maximale efficiëntie en veiligheid te bieden. Hier zijn de essentiële kenmerken die onze openslaande garagedeuren uniek maken:

  1. Vergrendeling Standvleugel: Voor momenten dat u de volledige doorgang niet nodig heeft, maar toch de flexibiliteit wilt behouden, biedt onze vergrendel- en ontgrendelfunctie van de standvleugel de perfecte oplossing. Deze functie zorgt voor gemakkelijke toegang wanneer nodig, terwijl de deur veilig vergrendeld blijft als deze niet in gebruik is.
  2. Detail 3D Scharnier: Onze garagedeuren zijn uitgerust met robuuste en degelijke 3D-scharnieren, die zorgen voor duurzaamheid en soepele werking. Optioneel zijn deze scharnieren leverbaar in de kleur van de deur voor een naadloze en esthetisch aantrekkelijke look.
  3. Onderdorpel: Elke deur wordt geleverd met een waterwerende aluminium onderdorpel. Deze onderdorpel werkt samen met het bodemprofiel om een strakke en vrijwel tochtvrije afwerking te garanderen, waardoor uw garagedeur niet alleen mooi, maar ook functioneel is.
  4. Aluminium Krukgarnituur: Standaard voorzien van een aluminium krukgarnituur, geeft deze toevoeging de perfecte finishing touch aan uw Duoport. Dit garnituur versterkt niet alleen de uitstraling van de deur, maar zorgt ook voor een gebruiksvriendelijke bediening.

Elk onderdeel van onze openslaande garagedeuren is een toonbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. Bij Lykan Garagedeuren zijn we trots op het leveren van producten die zowel functioneel als esthetisch superieur zijn.

GARAGEDEUREN

Opties voor openslaande garagedeuren

Extra's

Gasdrukveer

Voor het open laten staan van de deur.

LED-lichtlijst

Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Ramen

Ramen zijn vooral prettig als je de garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. Je kunt kiezen uit volledig beglaasde secties of verschillende venstervarianten.

Politie keurmerk veilig wonen

Verhoog de veiligheid van uw Duoport garagedeur met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2, aangeboden door Lykan Garagedeuren. Deze upgrade minimaliseert de kans op inbraken en zorgt voor een veiligere woonomgeving. In lijn met het nieuwe Bouwbesluit, moeten alle kozijnen in nieuwe woningen en aanbouwen, waarvoor een bouwvergunning is aangevraagd of verleend, voldoen aan deze veiligheidsnorm. Voor gerenoveerde woningen raden wij eveneens het Politiekeurmerk Veilig Wonen aan, met name wanneer uw garage direct aan uw woning grenst. Kies voor de extra zekerheid die Lykan Garagedeuren biedt.

Nog vragen?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte en advies op maat, en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl.

Op zoek naar Lykan zonweringen? Bezoek dan onze andere website!