Kanteldeuren

Lykan Garagedeuren is trots om een tijdloze klassieker in ons assortiment aan te bieden: de kanteldeur. Deze traditionele garagedeur combineert functionaliteit, duurzaamheid en een eenvoudig, strak design. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en praktische oplossing, bieden onze kanteldeuren een perfecte mix van kwaliteit en eenvoud.

GARAGEDEUREN

Waarom Kiezen voor Kanteldeuren van Lykan?

Kanteldeuren van Lykan Garagedeuren zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Hier zijn vijf redenen waarom onze kanteldeuren een uitstekende keuze zijn voor uw woning:

Eenvoudige Bediening

Onze kanteldeuren zijn ontworpen voor gemak en gebruiksvriendelijkheid, met een soepele en moeiteloze bediening.

Duurzaamheid

Gemaakt met robuuste materialen, zijn deze deuren bestand tegen de tand des tijds en bieden ze langdurige betrouwbaarheid.

Veiligheid

Uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen, bieden onze kanteldeuren een veilige oplossing voor uw garage.

Aanpasbaarheid

Beschikbaar in diverse afwerkingen en stijlen, onze kanteldeuren kunnen worden aangepast aan de esthetiek van uw woning.

Betaalbaarheid

Kanteldeuren bieden een kosteneffectieve oplossing zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Waaruit bestaat een kanteldeur?

Een kanteldeur van Lykan Garagedeuren is een samenspel van geavanceerde technologie, duurzame materialen en doordacht design. Elk aspect van onze kanteldeuren is zorgvuldig ontworpen om zowel functionaliteit als veiligheid te maximaliseren. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken:

  1. Comfortabel Openen/Sluiten: Dankzij de speciaal ontwikkelde hefarmlager kunnen onze kanteldeuren licht en gemakkelijk worden bediend, zowel handmatig als met elektrische aandrijving. Dit zorgt voor een moeiteloze toegang tot uw garage.
  2. Optimale Veiligheid: De kanteldeuren van Novoferm, die wij aanbieden, zijn voorzien van een driedelig trekverenpakket voor maximale veiligheid. Bij het type Magnum wordt zelfs een vier- of vijfvoudig pakket gebruikt, wat de betrouwbaarheid verder verhoogt.
  3. Slot: Elke kanteldeur is uitgerust met een Europrofielcilinderslot en wordt standaard geleverd met zwart kunststof krukgarnituur. Dit garandeert een solide en veilige sluiting van uw garagedeur.
  4. Vergrendeling: De bodemonafhankelijke horizontale vergrendeling biedt uitstekende inbraakwerendheid. Bovendien kunt u uw kanteldeur tegen een geringe meerprijs uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2, voor nog meer veiligheid.

Stalen Kanteldeuren: Onze enkelwandige stalen kanteldeuren zijn vervaardigd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Ze zijn beschikbaar in twee typen: Type Komfort tot 3 meter breed en Type Magnum tot 5 meter breed.

Geïsoleerde Kanteldeuren: De Easyport is een geïsoleerde stalen kanteldeur, leverbaar tot 3 meter breed. Deze deur, met zijn sandwichpanelen van 20 mm dik, biedt superieure isolatie. Dit maakt de Easyport een ideale keuze voor mensen die hun garage gebruiken als hobbyruimte of werkplaats.

De kanteldeuren van Lykan Garagedeuren bieden een combinatie van betrouwbaarheid, veiligheid en esthetiek, afgestemd op de moderne eisen en wensen.

GARAGEDEUREN

Extra's

LED-lichtlijst

Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Ramen

Ramen zijn vooral prettig als je de garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. Je kunt kiezen uit volledig beglaasde secties of verschillende venstervarianten.

Loopdeuren & zijdeuren

Je hebt geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten?  Met een zij- of loopdeur loop je snel de garage in en uit.

Politie keurmerk veilig wonen

Versterk de veiligheid van uw Lykan kanteldeur met het toegevoegde vertrouwen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2. Deze belangrijke upgrade vermindert de kans op inbraak en verhoogt de veiligheid van uw woning. In lijn met het nieuwe Bouwbesluit, is het verplicht voor alle nieuwe kozijnen in nieuwbouwwoningen en aanbouwen met een bouwvergunning om aan deze veiligheidsnormen te voldoen. Voor gerenoveerde woningen adviseren wij ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit is een essentiële veiligheidsmaatregel, vooral voor woningen met een garage die direct aan het huis grenst. Kies voor extra bescherming met de kanteldeuren van Lykan Garagedeuren.

Nog vragen?

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte en advies op maat, en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl.

Op zoek naar Lykan zonweringen? Bezoek dan onze andere website!